Mer information

Tre enkla regler – för livet, för lärandet, för skrivandet? Finns de? Nej, så klart inte. Livet, skrivandet och lärandet är komplicerade processer och vi gör oss själva otjänster – vi skapar till och med hinder och därmed besvikelser – om vi tror på lätta lösningar. Den svåra konsten att vara människa tar tid att öva upp sig i. Lägg därtill att vi alltid går med rumpan före in i framtiden. Desto viktigare då att fundera över riktning och vilja. Vad är viktigt? Vilka är dina värderingar? Vad skapar din glädje, din harmoni? Vad är du beredd att göra för att kunna nå dit du vill komma? Jag finns gärna med dig en bit på din utvecklingsväg.

Utveckling är viktigt för mig oavsett vad jag arbetar med: texter, människor eller organisationer. Tillsammans tar vi avstamp i teorierna för den konkreta praktiken, i ett kritiskt tänkande men också i kreativitet och fantasi. När vi är klara har något förändrats för oss bägge, vi har fått nya erfarenheter men också tydligare mål.

Jag har jobbat med vuxnas lärande under större delen av mitt liv, inom folkbildningen men även i andra sammanhang. Genom att använda ett flexibelt och dynamiskt mindset kan vuxna lära sig att lita på sin egen förmåga att lära för livet. Jag stöttar också pedagoger och ledare att utveckla sin egen profession med hjälp av samma strategier.

I mina skrivarkurser och i handledning av ditt skrivprojekt utgår vi från var du befinner dig och vad du behöver för att nå ditt mål.

Boka ett möte+46 708 418 480
Skicka ett meddelandeFormulär
Hitta hitBjärsjölagårdsv. 15
275 95 Sjöbo